woensdag 29 september 2010

Nieuwsbericht


De Bilderbergconferentie
Hoe wordt de wereld geregeerd?


Hotel Bilderberg
 Op de recente Bilderberg-conferentie in Virginia zou een plan besproken zijn om iedere Amerikaan te voorzien van een microchip. Dit meldt de bekende Bilderberg-'detective' Jim Tucker, die al vaker met betrouwbare, uitgelekte informatie van eerdere Bilderberg-plannen naar buiten kwam.


De microchip zou bedoeld zijn om een nieuwe vorm van opkomend terrorisme te bestrijden, nl. die gepleegd gaat worden door 'blondharige, blauwogige blanken'. Terroristische organisaties zouden westerlingen aan het recruteren zijn, omdat deze totaal niet opvallen tussen de bevolking.
Om de implantatie van de chip aanvaardbaar te maken, zouden de Amerikanen gewezen worden op de voordelen in het geval van bijvoorbeeld een ongeluk. Medici zouden onmiddellijk alle relevante medische informatie over de gewonde persoon kunnen aflezen uit een geimplanteerde chip.  
Verder zouden de Europese vertegenwoordiger op de conferentie niets zien in een oorlog tegen Iran. Minstens 90% van de Europeanen zou er tegen zijn. Eén Europese vertegenwoordiger sneerde op de vraag van een ander waar die Iraanse kernwapens dan verborgen zouden zijn: 'Waarschijnlijk in het graf van Sadam Hussein.'  
Ondanks de Europese oppositie zou de Amerikaanse regering nog steeds overwegen om Iran aan te vallen vóórdat president Bush het Witte Huis verlaat.
Tevens werden de hoge olieprijzen besproken. In 2005 besloten de Bilderbergers dat de olieprijs moest gaan stijgen van amper $40 naar $105 eind dit jaar. John Tucker kwam destijds met deze informatie naar buiten en dit bleek volledig te kloppen. Meer nog: de Bilderbergers vonden dat de verwachtte prijs deze zomer, namelijk $150 per vat, niet verder zou mogen stijgen en daarna weer wat zou kunnen gaan dalen.
Twee dagen na de Bilderberg conferentie sprak president Bush de noodzaak uit voor een sterke dollar en zinspeelde FED-president Bernanke op een mogelijk hogere rente. Gevolg: de olieprijzen daalden onmiddellijk, precies zoals eerder op de conferentie was afgesproken.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten